Kaj vse lahko vpišem, preden dobim rezultat?

Na tej strani vam bomo prikazali, kako najlažje poiščete svojo nepremičnino. V iskalno okence lahko vpišete kar si zamislite – iskalnik GoHome išče po vseh vpisanih besedah. V spodnjem primeru bomo vaš iskalni niz razdelili na več delov oz. iskalnih okenc in tako sistematizirali vaš pristop k iskanju nepremičnin. Na koncu strani si lahko ogledate vaš celoten tekst iskalnega niza, ki smo ga sestavili iz vseh vaših posameznih vpisov v okenca. Robot na desni strani pa vam bo prikazal, koliko nepremičnin ste našli. Pa začnimo!

  1. Vpišite npr.:

    stanovanje, zemljišče, hiša, poslovni prostor, zidanica
  2. Iskalnik prepozna sklone, kot je Ljubljana oz. Ljubljani, prepozna dele mest npr. Ljubljana Šiška ali pa Ljubljana Sever, iskalnik prepozna mestne predele kot so Center, Brod, Šiška.
  3. Vpišite npr.:

    100.000 eur, do 120000€, 1700eur/m2, do 1800€/m2
  4. Vpišite npr.:

    75 m2 ali vsaj 80 kvadratov

Vaše iskanje je vrnilo 0 nepremičnin.
Kliknite Išči za prikaz rezultatov

Kaj pa, če želim najeti ali pa iščem stanovanja, katerim je padla cena?

Tudi na to smo pomislili! Če iščete nepremičnino za najem, potem enostavno vpišite v iskalno okence "najem", če pa iščete stanovanja katerim je cena padla, potem pa vpišite "padla cena". Če želite pregledovati samo najnovejše oglase, vpišite "najnovejša stanovanja" ali pa "najnovejše hiše". GoHome vam poišče vse kvalitetne nepremičninske oglase. Vabimo vas, da si pogledate še več nasvetov o iskanju oglasov.

Še več nasvetov o iskanju oglasov