O nas

Kaj je GoHome?

GoHome je specializiran iskalnik nepremičnin. Upamo si tudi zatrditi, da smo prvi takšen iskalnik na svetu.

Naš cilj.

Naš cilj je iskanje vseh nepremičnin v slovenskem internetnem prostoru ter postati začetna točka za vse, ki iščejo nepremičnine s pomočjo interneta. Trenutno je v naši bazi več kot 35.000 nepremičnin, ki so v ponudbi na slovenskem nepremičninskem trgu.

Zakaj smo boljši od ostalih iskalnikov?

Glavna prednost GoHome iskalnika je v njegovi specializiranosti pri iskanju nepremičnin. GoHome omogoča izjemno natančne rezultate, če bi primerjali iskalni niz: "stanovanje v Ljubljani do 150.000 EUR, vsaj 60 m2" - boste takoj videli razliko v natančnosti prikazanih rezultatov

Google: Poskusite na Google-u: "stanovanje v Ljubljani do 150.000 EUR, vsaj 60 m2"

GoHome: Poskusite na GoHome-u: "stanovanje v Ljubljani do 150.000 EUR, vsaj 60 m2"

Razlika v natančnosti prikazanih rezultatov za zgornji iskalni niz, je očitno na strani iskalnika GoHome. GoHome je vrnil rezultat za več sto stanovanj, ki popolnoma ustrezajo iskani nepremičnini, medtem ko je Google vrnil le nekaj rezultatov, med katerimi nekateri sploh niso nepremičnine.

Torej, vsi drugi iskalniki na Internetu, v tem primeru ne bi našli stanovanja, ki bi stal recimo 149.000 EUR. Prav tako ne bi našli stanovanja, ki bi bilo večje od 60 m2. Med rezultati iskalnika GoHome ne boste našli rezultatov, ki bi jih iskalnik naključno našel, npr. raznih člankov, novic, razprav na forumih, ..., kar je nedvomno primer pri vseh ostalih iskalnikih. To pomeni, da so rezultati na GoHome izključno nepremičnine, ki ste jih iskali. Prav tako med rezultati ne boste našli spama, nezaželjenih vsebin ali virusov.

Natančno izdelani moduli za lociranje nepremičnin omogočajo iskanje tipa "hiša na Obali". To iskanje bo vrnilo rezultat za nepremičnine za celo slovensko obalo. To pa zato ker GoHome pozna vse lokacije na slovenski obali (npr. tako dobimo rezultate o hišah iz Kopra, Izole, Pirana, Portoroža, itd..), česar pa ne zmore noben drug iskalnik.

Podobni iskalni nizi kot "hiša v okolici Ljubljane" ali "stanovanje v centru Maribora", prav tako vrnejo željene rezultate o iskanih nepremičninah. Poleg iskanja po lokaciji, so mogoča tudi specializirana iskanja, kot so "stanovanje v Kranju do 1500eur/m2", "ugodno prodamo enosobno stanovanje" ali "hiša z bazenom v Portorožu".

Naše najpomembnejše poslanstvo je omogočiti čim bolj enostavno in hitro iskanje, vseh nepremičnin na slovenskem Internetnem prostoru za vse naše uporabnike.

Pogoji oglaševanja

  • Rezervacije oglasnega prostora pričakujemo 14 dni pred objavo oglasa.
  • Originalno naročilnico za naročilo objave oglasa ali ankete pošljite po pošti na naslov: Pravi Klik turistička agencija d.o.o., Vlaška 63, 10 000 Zagreb, HR
  • Rok za oddajo oglasnega materiala je tri delovne dni pred objavo.
  • Podjetje Pravi Klik turistička agencija d.o.o. si pridržuje pravico, da oglas ali anketo zavrne.
  • Za vsebino objavljenega oglasa je odgovoren naročnik.
  • Rezervacijo oglasnega prostora je možno preklicati 5 dni pred pričetkom naročene akcije v pisni obliki. Za vsak kasnejši preklic je Pravi Klik turistička agencija d.o.o. upravičen do odškodnine v višini 30 % cene predvidene objave.
  • Rok plačila zakupa oglasne pasice ali ankete je 8 dni po izdaji računa, ki se izda po zaključku oglaševalske akcije.
  • Cenovna politika omogoča ugodnejše pogoje oglaševalcem pri doseganju večjih letnih vrednosti naročil.
  • Naročila in oglasni material nam lahko pošljete na naslov: marketing@gohome.si

Kliknite za "Splošne pogoje in pogoje poslovanja"